Gratis verzending GRATIS VERZENDING vanaf € 40

Hét Grote Cadeauboek van TOM

Leuk dat je een kijkje hebt genomen in Hét Grote Cadeauboek van TOM. Hopelijk heb je er heel wat inspiratie uitgehaald voor de leukste maanden van het jaar! Heb je het cadeauboek nog niet gezien? Bekijk deze hier.

Cadeauboek

Hét cadeauboek van TOM is voor jong én oud. Je kiest eenvoudig de cadeaus uit die je wilt geven én krijgen in de feestmaanden. Vervolgens scan je de QR-code en bestel je meteen. Wij zorgen voor de rest, zodat jij alleen nog maar uit hoeft te kijken naar de aankomst van de goedheiligman of de pakketjes onder de boom.

Met een assortiment van meer dan 2 miljoen producten vind je bij TOM altijd een geschikt cadeau. Een enorm online warenhuis in de vrijetijdssector, bestaande uit 13  verschillende webshops die erop gericht zijn om jou zo snel mogelijk te laten genieten van de beste producten. Daar zorgen we voor door onze grote magazijnen waarin alles wordt opgeslagen. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog. 

Deze bestelling wordt bij jou thuis bezorgd of afgeleverd op een afhaalpunt door onze partner DHL. We garanderen daardoor een snelle en betrouwbare levering door heel Europa. Je aankoop is tot € 2500,00 verzekerd bij bijvoorbeeld het niet leveren van je bestelling of het verliezen van een betaling. Dit doen we door onze Trusted Shops certificering, het enige keurmerk met kopersbescherming. 

Betalen doe je zoals jij wilt, vooraf óf achteraf. En alsof dat nog niet genoeg is; je hebt 30 dagen bedenktijd na een aankoop. Onze uitstekende klantenservice staat daarnaast altijd voor je klaar: alle vragen en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Zo weet jij zeker dat je altijd het juiste product in huis haalt.

Voor overige vragen kun je terecht bij onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Winacties

In Hét Grote Cadeauboek van TOM zitten natuurlijk ook leuke winacties. Benieuwd welke het zijn? Hieronder vind je een overzicht van de winacties:

Prijzen

De prijs die wordt getoond op onze webshops is altijd leidend. De prijzen op onze webshops zullen nooit hoger zijn dan in het cadeauboek, maar kunnen soms wél lager zijn. Verkoopprijzen zijn aan verandering onderhevig, bijvoorbeeld door marktdynamiek. Een reden meer om altijd even op onze website de dagprijzen te controleren.  Prijzen zijn geldig van 1 september t/m 31 december 2020.

Rechten

TOM heeft haar best gedaan om de rechten van rechthebbenden te respecteren. Niets uit deze uitgave mag, zonder voorafgaande toestemming van TOM, geheel of gedeeltelijk worden overgenomen, opgeslagen en/of verspreid, op welke wijze dan ook. TOM kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade, verlies of winstderving, die het gevolg is van eventuele onjuistheden in de weergave of foutieve informatie in Hét Grote Cadeauboek van TOM.

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm