Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Aanmaaksystemen

Met een aanmaaksysteem is het aanmaken van je barbecue kinderspel! Bekijk ons assortiment hieronder!

Sorteer op:
7 resultaten
Boomex aanmaakblokjes op hout/wasbasis 32 stuks
0,95
Flame Classics aansteker flexibele hals 28 cm geel
1,95
Flame Classics aansteker flexibele hals 28 cm oranje
1,95
Flame Classics aansteker flexibele hals 28 cm groen
1,95
Scherp geprijsd
MacGyver firestarter met kompas en fluit 12,5 cm zwart
3,95
Scherp geprijsd
Boomex staafaansteker 28 cm rood
1,95
Scherp geprijsd
Boomex aanmaakdriehoekjes 1 kg
4,95
7 resultaten


Aanmaaksystemen

Wil je jouw barbecue snel en gemakkelijk aan krijgen? Maak dan gebruik van een aanmaaksysteem. Verschillende aanmaaksystemen zijn: aanmaakblokjes, aanmaakhout, aanstekers en aanmaakvloeistoffen. Deze aanmaaksystemen heb je natuurlijk niet nodig bij een gasbarbecue of elektrische barbecue, maar wel bij een houtskool barbecue. En ook voor een vuurkorf kunnen dit soort producten een hele fijne aanwinst zijn! Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim aanbod aanmaaksystemen. En naast deze hulpmiddelen vind je er ook aanstekers, waarmee je de barbecue vervolgens aan kunt maken.

De barbecue aanmaken

Met de verschillende aanmaaksystemen van Internet-Home&Garden heb jij jouw barbecue zo aan en op temperatuur! Zit je eraan te denken om aanmaakblokjes te kopen? Ga dan bij voorkeur altijd voor bruine blokjes in plaats van witte. De witte blokjes zijn namelijk niet milieuvriendelijk en als de blokjes verbranden komt er een giftige rook vrij. Niet zo prettig dus om in te ademen en in je eten te krijgen. Je kunt ook nog gaan voor aanmaak houtkrullen. Deze zijn super makkelijk aan te steken, branden erg lang en stinken niet.

Mocht je niet zo’n fan zijn van aanmaakblokjes of houtkrullen? Dan kun je altijd ook nog gaan voor aanmaakvloeistof of bijvoorbeeld bio-ethanol. Verdeel deze vloeistof gelijkmatig over het houtskool, laat het intrekken en steek het dan aan. Zorg ervoor dat het aansteekmiddel volledig is opgebrand voordat je gaat bakken. En gooi de vloeistof nooit in open vuur, dit kan een steekvlam veroorzaken.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm