Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Beslagkommen

Handige beslagkommen, die bestel je gemakkelijk en snel bij Internet-Home&Garden. Bekijk onze kommen hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Hoge beslagkommen waarin jij diverse ingrediënten mixt

Als je een heerlijk gerecht of een kleine lekkernij wilt bakken, is de kans aanwezig dat je meerdere ingrediënten moet mixen. Het is raadzaam om hiervoor een beslagkom te kopen, waar je van alles in kunt gooien. Beslagkommen beschikken vaak over een hoge rand, waardoor je er gemakkelijk in kunt roeren. Je hoeft dus niet snel bang te zijn dat de kom omvalt of overstroomt. Gooi dus gerust jouw ingrediënten in een beslagkom en start met mengen of mixen!

Maak de mooiste baksels met behulp van vormpjes

Er zijn diverse soorten beslagkommen verkrijgbaar in onze webshop. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit kommen van glas, polypropyleen of rvs. Bepaal zelf welke materiaalsoort jouw voorkeur heeft en maak hiervoor indien gewenst gebruik van ons advies. Zodra je jouw beslagkom in huis hebt, maak je een stevig geheel, dat je vervolgens in een mooie bakvorm of uitsteekvorm stopt om een fraaie vorm te krijgen. Hierna kan jouw baksel de oven in en is het enkel nog wachten op het eindresultaat. Appeltje eitje dus.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm