Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Keukenscharen

Indien je een gebruiksvriendelijke keukenschaar nodig hebt, staan wij graag voor je klaar. Bekijk hieronder ons aanbod aan keukenscharen.

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


Keukenschaar kopen?

Etenswaren zitten nog wel eens goed verpakt en je krijgt de verpakking dan niet zonder slag of stoot open. In dat geval heb je een speciale keukenschaar nodig en die vind je bij Internet-Home&Garden. Wij hebben een ruime collectie keukenscharen en deze scharen kun je uiteraard voor meer dan alleen het openen van verpakkingen gebruiken. Zo zijn ze ook geschikt om kruiden of bepaalde soorten voedsel te knippen indien nodig. Bovendien hebben wij ook keukenscharen op voorraad voor specifieke etenswaren, zoals voor gevogelte of voor zeevruchten.

Let op of je schaar in de vaatwasser mag

Bij de keuze tussen meerdere keukenscharen is een factor die mogelijk meespeelt of je de schaar in de vaatwasser mag stoppen. Dit verschilt enorm per schaar, dus kijk hiervoor goed naar de specificaties. Wil je naast een keukenschaar nog meer keukengerei kopen? Van raspen tot snijplanken en van keukentangen tot trechters; je bestelt ze bij ons.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm