Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Pannensets

Met een pannenset koop je in één klap meerdere pannen, zoals koekenpannen, kookpannen en steelpannen. Benieuwd welke pannensets wij in huis hebben? Bekijk ze hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
Berndes kook- en braadpan B Double 24 cm aluminium 2-delig
203,-
1 resultaten


Pannensets

Heb je nog geen (of weinig) pannen in huis? Dan kan een pannenset echt ideaal zijn. In zo’n set zitten verschillende type pannen, zoals kookpannen, steelpannen en koekenpannen, allemaal in deze stijl. Echt perfect dus om jouw pannencollectie mee te beginnen.

Wat is een goede pannenset?

Een goede pannenset is een degelijke pannenset. Goedkoop is duurkoop, hoe cliché het ook klinkt. De prijsverschillen worden vooral veroorzaakt door materiaalverschillen, maar ook constructieverschillen, verschillen in warmtegeleiding en algehele kwaliteit. Pannen in een goede set trekken niet krom en zijn in staat om warmte uitstekend te geleiden. Daarnaast kun je er jarenlang van genieten!

Pannenset kopen: waar moet je op letten?

Als je een pannenset gaat kopen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Want voor welke set je gaat is voor iedere persoon anders. Het hangt vooral af van de kooktechnieken die je gebruikt, je warmtebron waarop je koopt en welke pannen je eventueel al in huis hebt. Let bij een pannenset dus op de verschillende type en maten pannen die in de set zitten. Kook je nooit voor veel mensen, dan hoef je in principe geen ontzettend grote (soep)pan in een set te hebben. En kook jij juist altijd voor meer dan twee personen? Dan is een kookpan van 2 of 3 liter aan de kleine kant, en ga je ook beter voor een koekenpan die groter is dan 24 cm.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm