Bekijk hele assortiment

Awards

CrossBorder

TOM eindigt op plek vier in de CrossBorder top 30. Dit zijn de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland die in het buitenland actief zijn. De lijst is door vakblad Twinkle en marketingbureau Dexport samengesteld. Bedrijven die in 2016 in het buitenland minimaal een omzet behaalden van 100.000 euro en in 2017 een omzetgroei hadden van minimaal twintig procent maken kans op een plek in de top dertig. Op donderdag 6 september 2018 werd de rangvolgorde onthuld tijdens het CrossBorder Event.

Twinkle100

Elk jaar maakt vakblad Twinkle de Twinkle100 bekend. Deze lijst rangschikt de beste online verkopers in Nederland naar omzet. Tijdens de 12e editie op 20 september 2019 werden voor het derde jaar op rij niet de 100 maar de 250 beste online verkopers bekend gemaakt, en TOM staat in de lijst! Dit jaar staan we op plek 81. Dat betekent dat we 53 plekken zijn gestegen, want in 2018 stonden we op plek 134. Daarmee behoren we ook tot de tien bedrijven die de meeste plekken zijn geklommen.

Shopping Awards

Trots! We behoren tot de top vijf van snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland! Ieder jaar deelt Stichting Shopping Awards in verschillende categorieën awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Dit jaar deed TOM voor het eerst mee bij de uitreiking van de Shopping Award Ecommerce50. Voorafgaand aan het Shopping Award gala werd de top vijftig teruggebracht tot een top tien. Consultancybureau EY deed bij deze tien finalisten een onafhankelijk onderzoek naar het businessmodel, de vermogenspositie en financiering om de mate van duurzame groei vast te stellen. Tijdens het Shopping Award gala op 28 maart 2019 werd bekend dat TOM de nummer vijf van de ranglijst is!

Benoeming tot ambassadeur van Brabants Besten

TOM heeft hart voor de zaak en hart voor de mens. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen, want iedereen heeft talent. We nemen jongeren, ouderen, langdurig werklozen of mensen met arbeidshandicap in dienst. Inclusief werkgeverschap noemen we dat. Dankzij deze werkwijze is CEO Tom te Riele sinds 2016 ambassadeur van Brabant Besten. Dit zijn ondernemers die uitblinken in de manier waarop ze hun werknemers op vernieuwende wijze inzetten. Door hun verhaal en ervaring te delen, inspireren de ambassadeurs andere ondernemers om ook te starten met innovatief werkgeverschap. Op die manier draagt TOM bij aan een vitale, goed opgeleide en flexibele Brabantse beroepsbevolking.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm