Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Bladruimers

Blaas eenvoudig de bladeren van je gazon met een bladblazer! Bekijk ons ruime assortiment bladblazers hier.

Sorteer op:
1 resultaten
Stiga elektrische bladblazer/-zuiger SBL 2600 2600W grijs
110,-
1 resultaten


Bladruimer

Heb jij bomen of struiken in je tuin? In de herfst ligt je tuin binnen no-time vol met bladeren. Deze kun je laten liggen, maar dat is niet goed voor je gazon. Je gazon kan dan namelijk verstikken. Het is dus echt belangrijk om de bladeren van het gazon te halen. Afgevallen bladeren zijn prima tuinafval om te gebruiken als compost. Tussen struiken en planten kun je bladeren prima laten liggen. Op die manier creëer je een natuurlijke bescherming tegen kou en vorst. Let wel op dat de laag niet té dik is, dan verstikt de grond namelijk. Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment bladblazers, bladharken en andere bladruimers. Neem snel een kijkje en bestel vandaag nog!

Welke bladblazer kopen?

Voor grotere tuinen is een bladblazer een echte aanrader. Je kunt bij de keuze voor een bladblazer gaan voor een elektrische of een benzine uitvoering. Een elektrische bladblazer is licht, heeft nauwelijks onderhoud nodig en maakt minder lawaai dan een benzine blazer. Een benzine blazer is dus wat zwaarder (wordt vaak op de rug gedragen), maakt meer lawaai, maar heeft als voordeel dat je geen verlengkabels etc. nodig hebt. Kleine tuin? Dan is een bladblazer met een blaasvermogen tot 250 km/u prima. Voor grotere tuinen moet je echt wel gaan voor een bladblazer met een hoger blaasvermogen van 250 km/u.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm