Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Onkruidverwijderaars

Onkruid in je tuin verwijderen? Dit doe je eenvoudig met een onkruidverwijderaar! Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
7 resultaten
Kinzo voegenkrabber 31 cm groen 2 stuks
4,75
Kinzo onkruidbrander draaibaar 3-in-1 106 x 9 x 16 cm 230V groen
29,50
Toolland onkruidtrekker 100 x 1,9 cm aluminium zilver/groen
14,95
Gardena voegenkrabber 2-in-1 combisysteem 25 x 14,5 cm blauw
17,50
Gardena voegenkrabber 3-in-1 combisysteem 23,5 x 13,4 cm blauw
24,75
Gardena steel ClickUp! 117 x 3,2 cm grijs/bruin
18,95
Scherp geprijsd
Perel gazonwals 50 x 110 cm staal donkergroen
80,25
7 resultaten


Onkruidverwijderaar

Onkruid, dat wil je liever niet in de tuin. Maar toch heeft elke tuin er last van. Om onkruid uit je tuin te verwijderen kun je een onkruidverwijderaar gebruiken, zoals een voegenkrabber, onkruidsteker of onkruidbrander. Een voegenkrabber is ideaal voor het verwijderen van onkruid tussen tegels. Een onkruidsteker gebruik je dan weer bij uitstek voor het wegsteken van bijvoorbeeld paardenbloemen in je gazon. Onkruidbranders gebruik je voor het wegbranden van onkruid op grote opperlakken. Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment onkruidverwijderaars. Naast specifieke tools om onkruid te verwijderen is het ook slim om een cultivator en/of schoffel aan te schaffen. Met een cultivator maak je grond los tussen de planten, waardoor onkruid minder de kans heeft om te groeien. En met een schoffel snijd je onkruid weg. 

Hoe werkt een onkruidbrander?

Als je onkruid verbrandt gaat het sap in de onkruidplant koken en barsten de wandcellen van de plant open. Na één of twee dagen sterft de plant. Ga je met een brander over de plant, dan heb ongeveer vijf seconden nodig om de plant te vernietigen. Onkruidbrander op gas? Sluit de gasfles aan, open daarna het gastoevoer en ontsteek het gas. Met de vlam die ontstaat verbrand je het onkruid. Elektrische onkruidbrander? Deze sluit je gewoon aan op stroom. Bij deze brander zie je geen vlam, maar toch is hij even effectief als een brander op gas.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm