Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Buitenthermometers

Zonder jas naar buiten? Meet eenvoudig de buitentemperatuur met een handige thermometer. Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
2 resultaten
Scherp geprijsd
Kinzo propagatorthermometer groen 15x3x1 cm
0,95
Metaltex thermometer binnen/buiten 25 cm wit
0,95
2 resultaten


Buitenthermometers

Snel weten wat de temperatuur buiten is (zonder je mobiele telefoon erbij te pakken)? Schaf dan een buitenthermometer aan. Je plaatst zo’n thermometer eenvoudig ergens in je tuin en hij werkt! Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment buitenthermometers in verschillende vormen en groottes. Daarnaast kun je gaan voor een analoge meter of een digitale. Wil jij het weer nog beter in de gaten houden en meten? Overweeg dan om een weerstation aan te schaffen. 

Waar buitenthermometer ophangen?

Hang een buitenthermometer in ieder geval altijd in de schaduw. Hangt hij in de zon, dan warmt hij te veel op en meet hij veel hogere temperaturen dan de werkelijke buitentemperatuur. Door hem in de schaduw te hangen meet hij alleen de luchttemperatuur, en dat is precies wat je wilt! Hang hem daarnaast ongeveer op ooghoogte. De temperatuur vlak bij de grond kan wat verschillen van de temperatuur op ooghoogte en daarnaast is het aflezen nogal ingewikkeld als de thermometer veel te laag hangt.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm