Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Vogelhuizen

Word jij altijd vrolijk van het geluid van vogeltjes in jouw tuin? Dan is de aanschaf van een vogelhuis of nestkastje een goed idee. Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
4 resultaten
Pro Garden vogelhuisje 23 x 16 x 12 cm hout geel/wit
8,50
Scherp geprijsd
Moses vogelhuisje 16 x 16 x 14,4 cm hout/bamboe naturel/groen
19,95 11,75
Scherp geprijsd
Kids At Work vogel bungalow hout 30 x 30 x 10 cm
24,25 22,95
Scherp geprijsd
Pets Collection vogelhuisje 19 x 37 cm staal zilver
9,25
4 resultaten


Vogelhuizen

Met een vogelhuisje geef je vogels een veilig plekje in je tuin om te broeden en nestelen. En hebben vogels jouw tuin ontdekt, dan komen ze er maar al te graag. Gevolg: een tuin vol volgens. Maak het nog comfortabeler door ook een voederhuisje en/of verschillende losse vetbollen in je tuin op te hangen en een vogelbadje te instaleren. Zo hebben de vogels in jouw tuin altijd voldoende te eten en te drinken. Bij Internet-Home&Garden vind je een uitgebreid assortiment vogelhuizen, in verschillende groottes, materialen en designs. Naast kant-en-klare huisjes vind je bij ons ook leuke DIY sets om zelf een vogelhuisje mee te maken of beschilderen.

Vogelhuisje ophangen welke richting?

Hang een vogelhuisje nooit in de volle zon of vol in de regen. Het beste is: ’s ochtends zon, ’s middags schaduw en dan eventueel in de avond weer wat zon. Hang het huisje met de invliegopening naar het oosten of zuidoosten. Zo voorkom je dat het naar binnen kan regenen. Met deze basis principes ben je al een heel eind. Daarnaast kun je nog letten op: hang het huisje op ongeveer 1.80 hoogte, zorg voor een vrije aanvliegroute voor vogels, zorg voor genoeg afstand tussen twee vogelhuisjes en gebruik geen opvulmateriaal.

Wanneer vogelhuisje ophangen?

Hang een vogelhuisje of nestkastje in ieder geval voor het broedseizoen op. Dit is in het vroege voorjaar, dus rond eind februari of begin maart. Wat je ook kunt doen is het huisje al voor de winter ophangen. Op die manier kunnen vogels tijdens koude winternachten al schuilen in het huisje.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm