Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Windgongen

Zit je eraan te denken om een windgong te kopen omdat je wel een rustgevig geluidje in je tuin kunt gebruiken? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Sorteer op:
3 resultaten
Scherp geprijsd
Invento windgong Spiraal Jolly Roger 100 x 23 cm polyester
3,95
Scherp geprijsd
Invento windgong appel 20 x 90 cm polyester rood/wit
3,95
Scherp geprijsd
Invento windgong Helix 80 x 25 cm polyester
4,95
3 resultaten


Windgongen

Met een windgong breng je rustgevende geluiden in je tuin. Een echte sfeermaker dus! Een windgong komt door wind in beweging, waardoor hij geluid gaat maken. Houten windgongen produceren lagere klanken dan windgongen van metaal. Afhankelijk van je wensen kies je dus een van de varianten uit. Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment windgongen in verschillende materialen. Of kies bijvoorbeeld een van onze windspinners uit. Deze maken meestal geen geluid maar gaan rondspinnen door de wind.

Hoe maak ik een windgong?

Windgongen worden gemaakt van buizen, staven of andere voorwerpen van hout of metaal die geluid kunnen produceren. In een paar stappen maak jij je eigen windgong! Ten eerste is het slim om een metalen of houten plaat/bord te gebruiken waar je de buizen of staven aan gaat hangen. Boor hier op gelijkmatig verdeelde punten wat gaten in. Bevestig daarna touwtjes aan je voorwerpen die je aan de plaat of het bord gaat hangen. Zorg er gewoon voor dat de voorwerpen die je aan het bord gaat hangen ergens tegenaan kunnen klingelen, dus tegen elkaar of tegen een ander voorwerp. Je kunt bijvoorbeeld in het midden een houten bol aan een touwtje hangen en daar omheen enkele metalen staven (die tegen de bol aan kunnen klingelen).

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm