Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Grasmaaiers

Houd je gazon mooi en strak met een grasmaaier! Bekijk ons ruime assortiment maaiers hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
Tweedekansje
Stiga robotmaaier Autoclip M3 accu 500W 300 m² grijs/geel-S
799,-
1 resultaten


Grasmaaier

Een grasmaaier is echt onmisbaar als je een gazon hebt. Door je gras te maaien blijft het kort maar vooral ook mooi. Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment grasmaaiers. Je vindt er verschillende soorten maaiers. Denk bijvoorbeeld aan een benzine- of elektrische grasmaaier, een trimmer en een robotmaaier.

Welke grasmaaier kopen?

Welke grasmaaier jij aanschaft hangt helemaal van je eigen wensen én je tuin. Voor een klein gazonnetje is een duwmaaier voldoende, maar bij een iets grotere tuin is een benzine maaier wel echt aan te raden. Heeft jouw gazon moeilijk bereikbare plekken, dan is een trimmer superhandig. En ga jij voor gemak, dan ga je voor een robotmaaier (dit is dan wel weer een dure optie).

Welke benzine heb je nodig?

Voor een grasmaaier met benzinemotor heb je natuurlijk benzine nodig. Brandstoffen die je kunt gebruiken zijn: Euro 98 en synthetische benzine of alkylaatbenzine voor 2-takt of 4-takt. Gebruik nooit E10 voor je tuinmachines. Dit mag echt alleen als je maaier hiervoor geschikt is, dus zoek dit goed op voordat je E10 gebruik.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm