Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Heggenscharen

Een haag in je tuin onderhoud je eenvoudig met een goede heggenschaar. Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
Stiga heggenschaar SHT 660 benzine 2-takt 22,5cc 46 cm
240,-
1 resultaten


Heggenscharen

Een heggenschaar is onmisbaar als jij een heg in de tuin hebt. Daarnaast kun je de schaar ook gebruiken om sommige struiken mee te snoeien. Heb je echt een grote heg of veel heggen? Ga dan voor een elektrische heggenschaar. Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment heggenscharen. Heb je nog verschillende andere planten in je tuin? Schaf dan ook een goede snoeischaar aan.

Welke heggenschaar moet ik kopen?

Als je op zoek bent naar een heggenschaar zijn er een paar dingen waar je op kunt (of moet) letten. Ten eerste moet je bedenken of je liever met de hand snoeit of met een elektrische heggenschaar. Heb je maar een kleine heg dan is met de hand snoeien een prima optie. Ten tweede let je op de maximale snijdikte van een schaar. Daarnaast is het slim om ook even te kijken naar het type mes van de heggenschaar, dubbelzijdig of enkelzijdig. Een dubbelzijdig mes is in de meeste gevallen het fijnst. Is je haag snoeien echt een grote tuinklus? Dan is een benzine heggenschaar het beste.

Elektrische heggenschaar slijpen

Een heggenschaar moet je af en toe (laten) slijpen. Zo blijft hij perfect werken. Maak ten eerste je heggenschaar na gebruik altijd schoon en droog, en leg hem op een droge plek weg. Zo wordt hij minder snel bot. Is je schaar toch bot geworden? Een heggenschaar slijpen doe je eenvoudig zelf met een vijl of slijptol.

Welke heggenschaar voor beukenhaag?

Een beukenhaag snoei je eenvoudig met een accu of elektrische heggenschaar. Bij een kleine haag kun je ook prima met de hand snoeien. Heb je een hoge heg in je tuin waar je niet goed bij kunt? Ga dan voor een telescopische heggenschaar.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm