Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Buitenspots

Met een buitenspot kun je perfect een object of bijvoorbeeld een pad verlichten. Op zoek naar voordelige buitenspots? Bekijk hieronder ons ruime assortiment buitenspots.

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


Buitenspots

Buitenspots zijn ideaal om bepaalde objecten of bijvoorbeeld een pad mee te verlichten. Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment buitenspots, in verschillende soorten en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een prikspot. Deze zet je snel in je tuin door hem eenvoudig in de grond te prikken. Of ga voor een grondspot. Deze kun je mooi naast een pad of bijvoorbeeld in houten vlonders van een terras plaatsen.

Een boom uitlichten, hoe doe je dat?

Zit jij eraan te denken om een boom uit te lichten in je tuin? Dit kan in een paar stappen. Als eerste moet je bekijken hoe groot en breed de boom is. Een smalle, hoge boom kun je het beste uitlichte met een smalle lichtbundel, en vanzelfsprekend een lagere, bredere boom met een bredere lichtbundel. Daarnaast moet je het wattage van de spot en de kleur van het licht bepalen. Vraag je vervolgens nog af of je spot met een vervangbare led module wilt of een ingebouwde led module.

  • Boom van 2 tot 3 meter? Hiervoor heb je een ledlamp van ongeveer 4 watt nodig.
  • Boom van 3 tot 5 meter? Hiervoor heb je een ledlamp van ongeveer 5 of 6 watt nodig.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm