Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Houthouders

Wil je jouw hout netjes opbergen? Maak dan gebruik van een van onze houthouders. Je vindt ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
2 resultaten
Esschert Design houthouder 38 x 58,2 x 72 cm staal zwart
45,95
Esschert Design houthouder 28,7 81 x 88,8 cm staal zwart
22,95
2 resultaten


In onze houthouders bewaar jij grote hoeveelheden haardhout

Wanneer jij een tuinhaard in jouw tuin hebt staan, wil je deze gebruiken om er warmpjes bij te zitten in de wintermaanden. Hierom is het noodzakelijk tijdig voldoende hout in te slaan of zelf te kappen. Maar waar laat je jouw houtvoorraad? Daarvoor biedt een houthouder uitkomst. Houthouders zijn ideale opslagoplossingen voor haardblokken. Je kunt gemakkelijk grote hoeveelheden hout in een van deze houders bewaren, en hoeft dus niet eens in de zoveel tijd opnieuw jouw houtvoorraad aan te vullen.

Kies jouw ideale houder uit

Internet-Home&Garden heeft zowel opbergrekken als haardbloktassen op voorraad voor de opslag van haardhout. Maak dus zelf de afweging welk van deze houthouders jouw voorkeur heeft en bestel hem direct in onze webshop! Wil je liever toch een ander soort tuinverwarming in huis halen, bijvoorbeeld een vuurkorf? Ook dan helpen wij je graag, dus kijk zeker goed rond in onze webshop.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm