Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Parasolhoezen

Bescherm jouw parasol met een van onze parasolhoezen! Je hebt de keuze uit verschillende varianten. Bekijk de hoezen hieronder.

Sorteer op:
6 resultaten
Perel parasolhoes 220 x 40 cm polypropyleen grijs
30,50
Eurotrail zweefparasolhoes 260 x 60 cm polyester grijs
50,40
Eurotrail zweefparasolhoes SFS 260 cm polyester grijs
48,95
Eurotrail zweefparasolhoes SFS 280 cm polyester grijs
58,50
Eurotrail parasolhoes 240 x 45 cm SFS grijs
41,50
Eurotrail parasolhoes 150 x 50 cm polyester grijs
40,25
6 resultaten


Parasolhoezen verlengen de levensduur van jouw parasol

Wanneer je een parasol ’s zomers in je tuin neerzet, geniet je van optimale bescherming tegen de zon. Het probleem is echter dat het niet elke dag zonnig is in de zomermaanden in ons land. Er wil ook nog wel eens een bui vallen of een flinke windvlaag opkomen. Je parasol kan hierdoor vies worden of zelfs beschadigen. Parasolhoezen zijn hier de oplossing voor. Ze zorgen ervoor dat jouw parasol gewoon in de parasolvoet kan blijven staan, terwijl deze beschermd is tegen alle weersinvloeden. Zo verlengt een parasolhoes de levensduur van jouw parasol!

Zorg voor bescherming voor jouw parasol

Wil je jouw parasol zo lang mogelijk buiten laten staan? Kies er dan voor deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf en koop een van de mooie parasolhoezen van Internet-Home&Garden. Ook als je jouw parasol wilt wegleggen binnen (bijvoorbeeld in de garage of op zolder) is het raadzaam om deze in een hoes te laten zitten. Zo behoudt deze zijn fraaie uitstraling.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm