Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Weerstations

Met een weerstation ben jij op de hoogte van het actuele en toekomstige weer. Bekijk hier ons assortiment weerstations.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Weerstation

Zelf het weer meten en/of voorspellen kan eenvoudig met een eigen weerstation. Meet dingen als temperatuur, regen, windrichting, luchtvochtigheid en hoeveelheid CO2 in de lucht. Je vindt bij ons eenvoudige en ingewikkelde meters voor binnen en buiten, afhankelijk van wat jij allemaal wilt meten. Verschillende meters beschikken over historische, actuele en toekomstige meetgegevens.

Wat is een goed weerstation?

Een goed weerstation is in principe niets meer dan een weerstation dat aan je wensen voldoet. Als jij een weerstation wilt kopen zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Let als eerste op de functies van het weerstation. Daarnaast is het goed om te letten op hoe de sensoren geleverd worden, hoe vaak metingen naar het weerstation worden gestuurd, of het station kan worden aangesloten op een computer en door welke software het weerstation wordt ondersteund. Als laatste puntje kun je nog kijken naar of het weerstation makkelijk in te stellen is (oftewel: meet hij bijvoorbeeld niet alleen de temperatuur in graden Fahrenheit).

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm