Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Keukenthermometers

Voor artikelen om jouw hoeveelheid etenswaar af te wegen of te meten zit je helemaal goed in onze webshop. Bekijk hieronder ons aanbod.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Nauwkeurige oplossingen om goed te kunnen wegen en meten

Wanneer je een bepaald recept volgt, is het van groot belang dat je precies de juiste verhoudingen aanhoudt. Anders kan de smaak namelijk wel eens erg tegenvallen. Daarom heb je een keukenweegschaal nodig om het gewicht van een specifiek ingrediënt af te wegen. Onze weegschalen zijn erg nauwkeurig en geven in een mum van tijd aan hoeveel gram je het betreffende ingrediënt weegt. Zo gebruik je nooit meer dan vermeld staat op de verpakking.

Je meet gemakkelijk een hoeveelheid vloeistof of een temperatuur

Naast wegen is ook meten noodzakelijk om de juiste hoeveelheden aan te houden voor jouw gerecht. Hiervoor bieden wij bij Internet-Home&Garden onder meer uiteenlopende maatbekers aan waarmee jij meet hoeveel vloeistof je in de beker giet – bijvoorbeeld met behulp van een trechter. Daarnaast hebben wij ook speciale flessen met maten op de zijkant en zelfs enkele maatlepels voor kleine hoeveelheden poeder of vloeistof. Buiten het meten van die verhoudingen, hebben wij nog veel meer meetinstrumenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vlees- of melkthermometer of handige thermometers om de koelkast- of diepvriestemperatuur te meten? Wij hebben het allemaal!

Kies tussen diverse oplossingen

Wil jij jouw hoeveelheden etenswaar kunnen meten of wegen in de keuken? Maak dan je keuze tussen diverse oplossingen uit ons assortiment. Indien je jouw bestelling afrondt voor 16.00 uur, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Genoeg reden om snel jouw winkelmand te vullen dus!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm