Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Matrasbeschermers

Koop je matrasbeschermer bij Internet-Home&Garden! Wij hebben een ruim aanbod aan matrasbeschermers. Je vindt ze hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
De Witte Lietaer matrasbeschermer Lietair 180 x 200 cm h40 polyester PU wit
165,-
1 resultaten


Matrasbeschermers voorkomen dat stof, bacteriën en vocht in je matras komen

Wanneer je een goed matras hebt gevonden, wil je hier jarenlang van genieten. Daarom ben je er uiteraard erg zuinig op. Matrasbeschermers zorgen hiervoor. Zij voorkomen slijtage aan jouw matras en verlengen zo de levensduur ervan. Een matrasbeschermer, ook wel matrasdek genoemd, wordt tussen een beddenbodem en een matras geplaatst. Het doel ervan is om het matras te beschermen tegen stof en bacteriën. Daarnaast zijn er ook matrasbeschermers die waterdicht zijn en dus voorkomen dat er vocht in het matras komt.

Zorg dat je zo lang mogelijk geniet van je matras

Hoewel velen denken dat een matrasbeschermer hetzelfde is als een molton, zijn er wel degelijk verschillen tussen beide. De belangrijkste is dat een molton over een matras heen wordt geplaatst en een matrasbeschermer juist erónder. Beide zorgen er in ieder geval voor dat je matras langer meegaat. Het voordeel is dat ze allebei erg elastisch zijn en dus gemakkelijk om jouw matras kunnen. Bestel daarom direct een matrasbeschermer en geniet zo lang mogelijk van je matras! Zoek er ook gerust andere slaapartikelen als kussenslopen en lakens bij uit en je bent klaar om heerlijk te slapen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm