Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Led-strips

Ben je op zoek naar mooie led-strips? Ontdek dan ons assortiment hieronder en kies een geschikte strip uit.

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


Betrouwbare led-strips voor plekken met weinig verlichtingsmogelijkheden

Sfeer brengen met licht is niet op iedere plek even gemakkelijk. Wanneer je niet voldoende ruimte hebt om spots, wandlampen of andere soorten lampen te installeren, is de aanschaf van led-strips aan te raden. Dit is met name de ideale oplossing als je randen, kasten en bars wilt verlichten. Je legt op die manier accenten op het object dat je wilt verlichten. Deze strips zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur, dus je hebt er lang plezier van. Kies dus zeker een van de led-strips van Internet-Home&Garden uit en je kunt bijna overal waar je maar wil verlichting plaatsen!

Let op de kleurtemperatuur als je strips gaat kopen

Afhankelijk van de ruimte waar je jouw led-strip wilt aanbrengen, moet je bepalen welke kleurtemperatuur jouw voorkeur heeft. Warme kleurtemperaturen hebben als doel om een gezellige, intieme sfeer te creëren. Dit maakt ze dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld horecagelegenheden. Koude lichtkleuren zijn juist wat meer geschikt op locaties waar concentratie belangrijk is, bijvoorbeeld scholen en werkplaatsen. Let hier dus goed op als je led-strips wilt kopen, want de strips moeten wel passen bij de sfeer van de omgeving. Via onze filters vind je de juiste strips gemakkelijk en snel, dus maak hier zeker gebruik van.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm