Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Lichtbronnen

Heb je een lichtbron nodig om de verlichting in jouw woning in orde te maken? Bekijk dan ons assortiment van lichtbronnen en kies de juiste variant uit.

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


De verschillende opties op het gebied van lichtbronnen

Waar licht is, is een lichtbron. Waar vroeger de gloeilamp de bekendste was, wordt nu op de meeste plaatsen gebruikgemaakt van ledverlichting. Ledlampen zijn de meest energiezuinige lichtbronnen, bovendien hebben deze lampen een lange levensduur en zijn ze ook verkrijgbaar in kleuren die verschillen qua warmte. Naast led- en gloeilampen zijn ook halogeen lampen en spaarlampen bekende lichtbronnen. Van al deze soorten verlichting zijn verschillende varianten verkrijgbaar bij Internet-Home&Garden, dus je hebt meer dan genoeg keuzemogelijkheden.

Zoek zorgvuldig je lichtbron uit

Het grote verschil tussen lichtbronnen zit in de fittingen. Het is van groot belang dat je een lamp koopt met de juiste fitting, anders past deze niet in de armatuur. Let hier dus goed op als je een lichtbron gaat kopen voor je leeslamp, hanglamp, spot of ander type lamp. En plaats je je bestelling voor 16.00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm