Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Fotolijsten

Zit jij eraan te denken om één of meerdere foto’s in je interieur op te hangen of neer te zetten? Dan is een fotolijstje onmisbaar. Bekijk ons assortiment fotolijstjes hieronder.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Fotolijsten

Je wilt een foto in een lijstje zetten, maar wat voor lijstje kies je? Wat zijn nu echt punten waar je op moet letten bij het kopen van een fotolijstje. Weet in ieder geval hoe groot de foto is die in het lijstje moet, zodat je ook weet hoe groot het lijstje moet zijn. Heb je een klein fotolijstje van 10x15 cm nodig, een middelgrote lijst van 30x40 cm, een grote lijst van 40x60 cm of nog een andere afmeting? Bepaal daarna of je de lijst op gaat hangen of neerzet. Kijk dan eens waar je het lijstje neer wilt zetten of hangen. Dit is echt bepalend voor je materiaalkeuze, de kleur en eventueel het soort glas. Dit ‘soort glas’ kan bijvoorbeeld anti-reflectieglas zijn.

  • Lijstje op een donkere plek? Ga voor een lichte fotolijst.
  • Lijstje vol in de zon? Ga voor een aluminium lijstje. Aluminium trekt namelijk nooit krom door de warmte.

Digitale fotolijst

Naast reguliere fotolijstjes kun je er ook voor kiezen om voor een digitale fotolijst te gaan. Op een digitale fotolijst kun je meerdere foto’s tentoonstellen. Er zijn zelfs fotolijsten die ook geluid of filmpjes af kunnen spelen. Sommige digitale fotolijsten hebben een intern geheugen. Hier kun je de foto’s dan eenvoudig opzetten. In andere lijstjes moet je een extern geheugenkaartje doen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm