Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Wanddecoratie

Op zoek naar wanddecoratie voor in je huis? Bekijk hieronder ons assortiment.

Sorteer op:
8 resultaten
8 resultaten


Wanddecoratie

Wanddecoratie gebruik je muren en wanden op te fleuren. Dit opfleuren kan met allerlei verschillende items. Denk bijvoorbeeld aan een leuk schilderij, sierlijke ruimtelijke vormen of een chique spiegel. Dat ene item kan de blikvanger van je kamer worden. Kies dus in ieder geval altijd iets uit wat je écht mooi vindt. Bij Internet-Home&Garden vind je een ruim assortiment wanddecoratie. Ga bijvoorbeeld voor een gaaf wandkleed of creatief schilderij. Wat je ook kiest, het is altijd belangrijk dat je het op een goede plek neerhangt en dat het de juiste grootte heeft.

Waar hang je het neer?

Hang je wanddecoratie op zichthoogte (140-150 cm). Je kunt dan zowel zittend als staand van de decoratie genieten. Hang het daarnaast zeker niet hoger dan 200 cm van de grond. Steeds omhoog moeten kijken is niet zo prettig. Houd tot slot ongeveer 15 tot 20 cm ruimte tussen de decoratie en een eventueel aanwezig meubelstuk. Daarnaast is het slim om rekening te houden met onderstaande vuistregel:

  • Voor grote ruimtes: de wanddecoratie kan 2/3e tot 3/4e van het muuroppervlak beslaan.
  • Voor kleine ruimtes: zorg dat aan allebei de zijkanten 3/8e van de breedte over is.
Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm