Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Account

Hoe kan ik een account aanmaken?

Je kunt gemakkelijk en snel een account aanmaken via het formulier dat te vinden is op de pagina account aanmaken.

Hoe kan ik inloggen in mijn account?

Inloggen kan door bovenaan de pagina op "Mijn account" te klikken. Een alternatieve manier is inloggen via de inlogpagina.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze opnieuw instellen?

Je kunt een wachtwoordreset aanvragen door op "wachtwoord vergeten?" te klikken onderaan het inlogformulier. Het inlogformulier is te vinden op de inlogpagina of door op "Mijn account" bovenaan de pagina te klikken.

Ik krijg bij het inloggen de melding dat mijn account niet geverifieerd is. Wat kan ik doen?

Na het aanmaken van je account hebben we je een e-mail gestuurd met een activatielink. Door op de link in de e-mail te klikken, bevestig je aan ons dat jij zelf het account hebt aangemaakt en toegang hebt tot het opgegeven e-mailadres.

Heb je deze e-mail over het hoofd gezien? Dan raden wij je aan je e-mail inbox en ongewenste e-mail te bekijken.

Heb je de activatielink niet per e-mail ontvangen of ben je deze kwijt? Dan kun je via de account verifiëren-pagina de activatielink opnieuw naar je e-mailadres laten versturen.

Ik heb opnieuw een activatielink aangevraagd maar nog niets ontvangen.

Het kan voorkomen dat de e-mail met de activatielink in de map 'ongewenste berichten' is gekomen. Wij raden je aan deze map te controleren.

Staat de activatielink ook niet tussen de ongewenste berichten? Als alternatief voor de activatielink kun je ook een wachtwoordreset aanvragen en je wachtwoord wijzigen. Indien dat niet lukt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm