Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Levertijd

Levertijd binnen Nederland

Bestellingen die besteld zijn op werkdagen voor 20:30 uur, worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd (tenzij anders aangegeven). Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.

De levertijd kan om drie redenen afwijken:

  1. De afmetingen van het pakket. Bij grotere pakketten is het mogelijk dat de levertijd toeneemt.
  2. In verband met drukte in de werkplaats kan het voorkomen dat afgemonteerde fietsen een werkdag later geleverd worden.
  3. Er kan bij DHL/DPD onverwachte vertraging ontstaan door bijvoorbeeld een sorteerfout of enorme drukte.

In de winkelwagen staat aangegeven op welke dag jouw bestelling wordt geleverd.

Levertijd in België

Alle zendingen in België worden verzonden met DHL (Bpost) of DPD. Bestellingen die besteld zijn op werkdagen voor 20:30 uur, worden dezelfde dag verzonden en binnen 1-2 werkdagen geleverd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en binnen 1-2 werkdagen geleverd. Houd ook hier rekening met afwijkingen in levertijden zoals deze gelden in Nederland.

Levertijd in Duitsland

Alle zendingen in Duitsland worden verzonden met DHL of DPD. Bestellingen worden binnen 2-4 werkdagen geleverd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en binnen 2-4 werkdagen geleverd. Houd ook hier rekening met afwijkingen in levertijden zoals deze gelden in Nederland.

Levertijd bij ophalen

Op werkdagen vóór 08:00 uur besteld? Dan kun je jouw bestelling in veel gevallen dezelfde dag al afhalen bij ons afhaalpunt Giga-Bikes Tilburg. In verband met drukte in onze werkplaats kan de levertijd van afgemonteerde fietsen met een dag verlengd worden. Je ontvangt altijd per e-mail een bericht als je bestelling klaar ligt op ons afhaalpunt. Je bestelling blijft hier 14 dagen liggen. Daarna gaat deze automatisch retour naar ons distributiecentrum.

Adresgegevens afhaalpunt:
Giga-Bikes Tilburg: Piusstraat 64 A/B, 5038WT Tilburg

Levering op DHL ServicePoint 

Pakketten kun je laten afleveren op een DHL/DPD ServicePoint naar keuze. Als een pakket klaar ligt op het door jou gekozen ServicePoint, ontvang je een e-mail. Een pakket blijft één week op een ServicePoint liggen. Daarna wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. Pakketten groter dan 80 x 50 x 35 cm kunnen niet worden afgeleverd op een DHL ServicePoint.

Land

Levertijd in werkdagen

Nederland

1

België

1

Bulgarije

4-7

Denemarken

2-4

Duitsland

1-3

Estland

4-7

Finland

3-5

Frankrijk

2-4

Griekenland

4-8

Hongarije

2-4

Italië

2-7

Kroatië

4-6

Letland

4-5

Litouwen

3-6

Luxemburg

1

Noorwegen

3-8

Oostenrijk

2-4

Polen

2-4

Portugal

3-7

Roemenië

3-8

Slovenië

2-4

Slowakije

2-4

Spanje

2-6

Tsjechië

2-3

Zweden

2-5

Zwitserland

2-5

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm