Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Spots

Indien je op zoek bent naar goede spots, heb je bij ons de keuze uit uiteenlopende opties. Kijk dus op je gemak rond en zoek de juiste variant uit.

Sorteer op:
3 resultaten
3 resultaten


Met spots zet je bepaalde delen van je interieur in het middelpunt van de aandacht

Spots zijn wat kleinere lampen die meestal in een plafond worden geplaatst. Ze leggen de focus op een specifiek deel van de ruimte, dus je kunt het licht precies richten op de ruimte of het object dat jij in de spotlight wilt zetten. Wij van Internet-Home&Garden bieden verschillende soorten spots aan, zoals wand-, inbouw- en opbouwspots. Afhankelijk van welk deel van het interieur je in het middelpunt van de aandacht wilt zetten, bepaal je dus welke spots je nodig hebt en waar in de woning je ze plaatst.

Bekijk ons aanbod lampen

Doordat onze spots gemakkelijk te installeren zijn, kost het je niet veel moeite om het zelf te doen. Je hoeft dus enkel nog een mooi plekje te zoeken in de kamer en dan is het plaatsen van de spot een kwestie van tijd! Bekijk ook gerust eens onze andere lampen. Van decoratieverlichting tot wandlampen; je vindt ze bij ons.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm